Zuhal Topal’la Yemekteyiz Hüda Kimdir? Kaç Puan Aldı?
Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasında bu hafta yarışacak olan Hüda hanım Kimdir? Hüda hanım Hangi Yemekleri yaptı? Hüda hanım kaç puan aldı? Hangi Gün yarışacak? Detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz.
![]() |
Zuhal Topal’la Yemekteyiz Hüda |
Zuhal Topal’la Yemekteyiz Hüda Kimdir?
Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışması bu yılın son haftasında yarışacak olan yeni yarışmacıları belli oldu. 2021 yılının son haftasına girdiğimiz bu haftada Hüda hanım yarışmacılar arasında yer alan isim oldu. Yemekteyiz yarışmasında 27-31 Aralık haftasındaki yarışmacılar arasında 3 kadın 2 erkek yarışmacı bulunuyor.
Malatyalı olan Hüda Hanım, doğallıktan yana olduğunu belirtti. ”Yarışmacı arkadaşlarım en azından hijyen olarak takma tırnak kullanmasınlar. Hijyen açısından doğal olsunlar. Hayatım boyunca saçlarımı boyatmadım.” diyen Hüda Aslan dikkat çekti.
Zuhal Topal’la Yemekteyiz Hüda Hangi Yemekleri Yaptı?
1- İlk olarak Çorba
2- Ara Sıcak Menüsü
3-Tatlı
4-Börek
5-Ana Yemek
Daha fazla mesaj
6-Salata
Zuhal Topal’la Yemekteyiz Hüda Kaç Puan Aldı Yaptı?
Hüda hanım yarıştığı gün yaptığı birbirinden lezzetli yemekler ile diğer yarışmacılardan ve zuhal hanımdan şu puanları almayı başardı.
Tahir Beyden …..Puan aldı.
Kübra hanımdan …..Puan Aldı.
Yemekteyiz Hüda hanım Toplamda …. Puan alarak günü tamamladı.
👀👉Zuhal Topal’la Yemekteyiz Tahir Bey hakkında detaylar için tıklayınız…
Hafta içi her gün gündüz kuşağı programları arasında Sevilerek izlenen Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışması bu haftada yeni yarışmacıları ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. TV8 ekranlarının fenomen yarışması hız kesmeden haftanın 5 günü, 5 yeni yarışmacının evine konuk olarak onların yaptığı yemekleri diğer yarışmacılar ile birlikte puanlıyor.
Onlar vipdizi.net yemek yaparken, Zuhal Topal’da yemeğin tadına, tuzuna, biberine, yarışmacımızın misafirperverliğine kadar her şeye puan veriyor. Ve bu puanlar her cuma, haftanın finalinde büyük önem kazanıyor. Finalde en çok puanı toplayan büyük ödül olan 15.000 TL’yi kazanıyor.